TERMENI SI CONDITII

Acest document stabileste termenii si conditiile in care poate fi utilizat site-ul www.medirent.ro, denumit in continuare generic “site”. Va rugam sa parcurgeti acest material cu atentie.

Prin termenul “utilizator” al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

Acest site web a carui adresa este www.medirent.ro (denumit in continuare “Website”) este detinut si operat de catre compania Medical Technologies International S.R.L. si este oferit in scopuri educative si de informare. Va rugam sa cititi Conditiile de utilizare ale site-ului WEB (denumite in continuare “conditiile de utilizare”) cu atentie inainte de utilizarea acestui site web.

Prin accesarea, cautarea in acest site sau simpla utilizare a site-ului, sau versiunea mobila a acestuia, dvs. agreati sa respectati aceste conditii de utilizare. Daca nu agreati conditiile de utilizare ale acestui site web sau politica referitoare la protectia informatiilor private, asa cum sunt descrise mai jos, va rugam sa nu utilizati acest site web.

Va rugam sa revedeti periodic conditiile de utilizare, intrucat acestea pot fi modificate de catre Medical Technologies International, fara a va notifica personal. Orice modificari ale acestor conditii de utilizare vor fi aplicabile imediat ce modificarea respectiva este realizata pe site. Daca aceste conditii sau modificarile acestora nu sunt acceptabile pentru dvs., va rugam sa nu utilizati site-ul web.

CONDITII DE UTILIZARE A CONTINUTULUI SITE-ULUI WEB

Prin accesarea acestui site web, in calitate de utilizator sau vizitator al site-ului, acceptati sa folositi site-ul in conformitate cu aceste conditii, in conformitate cu legile, clauzelor de inlaturare a raspunderii, politicii de protectie a datelor private si politicii de cookies (denumite in mod colectiv “conditii”).

Nu puteti folosi acest site web pentru un scop nelegal sau care este interzis de aceste conditii de utilizare, sau de legislatie, norme morale, norme de ordine publica sau buna-credinta.

DREPTURI DE PROPPRIETATE INTELECTUALA

Continutul site-ului web reprezinta proprietatea sau a fost licentiat catre Medical Technologies International S.R.L. si sunt protejate de legislatia referitoare la brevete, marci, dreptul de utilizare si alte legi. Cu exceptia utilizarii in scop personal sau non-comercial, nu este permisa reproducerea, transmiterea, distribuirea sau afisarea acestor materiale, fara consimtamantul scris al Medical Technologies International S.R.L..

Cuvantul “Continut” include, cu titlul de exemplu , orice text, imagini, desene, combinatii de culori, arhive audio sau video, software, marci inregistrate, logo-uri, slogane si desene industriale, coduri ale fondului literelor, interfata si structura, design, selectia si ordonarea sau prezentarea oricaror informatii incluse in site-ul web.

Orice incercare neuatorizata de a modifica sau utiliza materialele incluse in site, de a forta elementele de securitate sau de a folosi site-ul sau parte din continut ori material incluse in continut cu alt scop decat cel pentru care a fost construit site-ul, este strict interzisa.

Utilizarea acestor materiale sau continut se face pe propria raspundere. Medical Technologies International S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica orice parte sau intreg continutul materialelor, software-ului, aplicatiilor si oricarui alt element utilizat sau inclus in site in orice moment, fara a va notifica.

Medical Technologies International S.R.L. nu va fi responsabila in nici un caz de nicio incalcare a drepturilor de proprietate intelectuala cauzat de continutul furnizat de terte parti. In plus, Medical Technologies International S.R.L. nu va fi raspunzatoare de nici un fel de daune cauzate unor persoane sau proprietati, datorita metodelor, teoriilor, ideilor, opiniilor, declaratiilor sau recomandarilor exprimate in acest continut.

Medical Technologies International S.R.L. ofera acces liber la acest site si va autorizeaza sa vizualizati informatiile existente doar in scopuri personale si necomerciale.

Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul scris al Medical Technologies International S.R.L..

Utilizatorii care reproduc sau modifica materialele de pe acest site vor suporta consecintele conform legilor din Romania si tratatelor internationale cu privire la drepturile de autor. Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

Utilizatorii nu vor accesa site-ul pentru a transmite si/sau distruge materialul:

– incalcand legile in vigoare;

– incalcand dreptul de autor, de marca sau dreptul la proprietate intelectuala.

Nu sunt permise:

– stergerea sau modificarea, prin orice mijloc, a materialelor si informatiilor publicate sau orice alta incercare de acest fel;

– incercarea de a interveni, prin orice mijloc, in continutul site-ului.

Incalcarea oricarei dintre aceste reguli atrage raspunderea civila sau penala.

CONFIDENTIALITATE

Medical Technologies International S.R.L. poate detine date despre utilizator, care au fost furnizate in mod personal (de exemplu: cerere, formular de inregistrare, contract etc.). Acestea pot include, printre altele, numele, adresa, numere de telefon, informatii despre modul in care sunt utilizate serviciile si produsele Medical Technologies International.

1. Informatii despre utilizarea datelor personale

Medical Technologies International S.R.L., in calitate de proprietar/administrator al www.medirent.ro , se angajeaza sa pastreze caracterul confidential al informatiilor furnizate de catre utilizator la accesarea si completarea formularelor electronice de inscriere.

2. Date personale si alte informatii

Puteti consulta acest site fara a furniza informatii personale sau orice alte date despre propria persoana.

3. Date personale

Medical Technologies International S.R.L. se preocupa, in mod special, de transparenta si protectia drepturilor dumneavoastra, nu va dezvalui informatii care permit unor terti sa va identifice personal, exceptand situatia in care dumneavoastra comunicati aceste date prin completarea si trimiterea formularelor existente pe site.

INFORMATII DE CONTACT

Daca aveti intrebari, puteti sa ne contactati aici: office@mt-intl.ro