CINE SUNTEM

Evolutie

Infiintata in anul 2005, Medical Technologies International SRL este lider de piata in distributia dispozitivelor medicale ortopedice destinate procedurilor de artroplastie totala si de revizie.

Compania este un jucator important si in categoria produselor destinate artroscopiei, medicinei sportive si echipamentelor destinate dotarii blocului operator si cabinetelor medicale. In acelasi timp ne adresam si direct pacientilor, oferindu-le produse aferente tratamentului la domiciliu si recuperarii medicale preventive sau postoperatorii.

Produsele prezente in portofoliul Medical Technologies International sunt atent selectionate, ingloband tehnologii de inalta performanta in vederea asigurarii unui nivel optim de calitate.

Am dezvoltat parteneriate solide cu peste 30 de producatori de top la nivel mondial, printre care Leica Microsystems, DJO Global, KCI an Acelity Company, Perry Baromedical, North American Resque, Moor Instruments, HEBU medical GmbH, Anika Therapeutics, Breg, h/p/cosmos, HydroPhysio, ce au revolutionat piata medicala cu produsele si tehnologiile inovatoare.

De la demararea activitatii pana in prezent, compania a inregistrat o evolutie pozitiva, acoperind astazi intreg teritoriul Romaniei, prin locatii ce deservesc principalele regiuni – Bucuresti (Sud), Constanta (Sud-Est), Timisoara (Vest), Cluj-Napoca (Transilvania), Targu-Mures (Centru-Nord) si Republica Moldova.

Misiune

Misiunea pe care ne-am asumat-o, inca de la inceput, este de a veni in slujba colaboratorilor nostri cu tehnologii si servicii complete pentru a sustine desfasurarea si perfectionarea continua a activitatii medicale din Romania in beneficiul pacientilor.
Suntem dedicati sustinerii sanatatii si starii de bine a oamenilor si actionam la cele mai ridicate standarde etice si profesionale.

Viziune

Viziunea noastra este de a imbunatati calitatea vietii pacientilor prin produse performante si de a deveni prima alegere a colaboratorilor din unitatile medicale publice si private.

Valori

Excelenta in relatia cu clientii
Ascultam si anticipam nevoile clientilor nostri si le oferim cu promptitudine numai produse si solutii de calitate, bazandu-ne pe un sistem logistic eficient.

Responsabilitate si integritate
Promitem doar ceea ce putem respecta si suntem intotdeauna consecventi si transparenti in actiunile pe care le intreprindem.

Echipa armonioasa si performanta
Ne sustinem reciproc, iar cuvintele definitorii pentru activitatea noastra sunt excelenta, pasiunea si initiativa.

Motorul succesului companiei

Fiecare membru al echipei este vazut ca un factor cheie in asigurarea reusitei, iar personalitatea, competentele, experienta si angajamentul fata de indeplinirea responsabilitatilor curente au un rol esential in atingerea obiectivelor companiei.
Prin respect reciproc, dialog deschis si critica pozitiva, angajatii Medical Technologies International sunt motivati sa obtina performante maxime. In acelasi timp, investim continuu in perfectionare – pe acest fundament compania a dezvoltat un sistem de management al calitatii, pentru ca zilnic calitatea sa fie strans ancorata in valorile si actiunile intreprinse.